Vil du være en del af en spændende udviklingsvirksomhed og hjælpe med at udbrede kendskabet til vores boligkoncepter og styrke koncernens overordnede brand? Så søger vi nu en fagligt dygtig PR-ansvarlig i en sjov og ansvarsfuld stilling.

 

Vi har travlt og forventer de kommende år at skulle opføre seks til otte store boligprojekter årligt. Bl.a. boligfællesskaber, der skaber de bedste boligrammer for fællesskab og venskaber for voksne i en tredje alder, i takt med at de afslutter et langt og aktivt arbejdsliv. Vi står samtidig overfor at skulle lancere et nyt koncept, som er hyggelige rækkehuse med fokus på fællesskab og kernen i det gode liv. Vil du være med på vores rejse, så begynder den lige her:

Om jobbet

I virksomheden har vi masser af gode historier – og du skal hjælpe os med at fortælle dem. I tæt dialog med teamet planlægger du medieaktiviteter, som skaber synlighed og god borgerdialog og understøtter udbredelsen af kendskabet til både vores koncepter og til koncernen.

  • Du har en nærværende kommunikationsform og elsker at skrive; hvad enten der er tale om pressemeddelelser, nyhedsbreve, artikler, debatindlæg, talepapirer eller tekster til vores hjemmesider og øvrige digitale platforme.
  • Du er stærk på sociale medier og kan styrke vores indsats på området, hvor du hjemmevant skaber spændende posts, når de små historier skal fortælles, og store højdepunkter foreviges.
  • Du har lyst til at opbygge en god dialog og et godt forhold til de lokale medier og influenter i de områder, hvor vi bygger eller gerne vil bygge.

Om dig

Du er en holdspiller, der bidrager til vidensdeling og samarbejde i teamet, som ud over dig består af fem gode kollegaer, som arbejder med udlejning, fællesskab og kommunikation. Du skal være selvkørende, men samtidig god til at samarbejde. Vi går op i at hjælpe hinanden, og det er uanset, om det er daglige driftsopgaver, eller når der er ekstra travle perioder. Du er kendt for din begejstring og dit gode humør og er klar til at påtage dig en ansvarsfuld stilling i en dynamisk og innovativ udviklingsvirksomhed.

Vi forventer at:

  • du har omkring 5 års erfaring med PR og ligeledes har beskæftiget dig med Public Affairs
  • du er måske uddannet journalist eller har en anden kommunikationsfaglig baggrund
  • Du er i stand til at opbygge et godt netværk blandt relevante journalister, er god til at vinkle historierne og kan skrive stærke pressemeddelelser.
  • du har erfaring med byggeri og bæredygtig by- og ejendomsudvikling (en fordel – ikke et krav)
  • du har god erfaring med SOME og er hjemmevant med brugen af sociale medier i din kommunikation

Som person har du let til smil, går op i det hele menneske og drives af relationer, hvor du løser opgaver både selvstændigt og som ét hold. Du arbejder selvstændigt, prioriterer selv din tid og elsker at skifte mellem mange forskellige typer opgaver i løbet af dagen. Og så forestiller vi os, at du er engageret og drevet af tempo og dynamik. Du har en positiv indstilling og trives med forandringer. Da din rolle vil være udadvendt med en høj grad af kontakt med både medier, kunder og andre interessenter, er det vigtigt, at du er imødekommende, tillidsvækkende og kan tale med alle mennesker.

Start/Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt – vi ansætter, når rette kandidat er fundet.


Kontakt/Ansøg:
Vi ser frem til at høre fra dig vedr. denne spændende stilling – ansøg HER /send CV til Jan Maagaard (jm@maagaardogpartnere.dk / +45 2712 0782)

 

Virksomheden

Virksomheden er en analysebåret ejendomsudvikler med fokus på udvikling af bæredygtige boligkoncepter, som skaber de bedst mulige rammer for flest mulige mennesker. Vi er to virksomheder under samme tag og i alt lidt over 70 kollegaer. Vi mener, at det skal det være sjovt at gå på arbejde. Og du vil opleve et ligeværdigt og engageret arbejdsmiljø, blandt hjælpsomme og dygtige kollegaer, der ser frem til at arbejde sammen med dig i en positiv og uformel tone. Hver dag tryller vores yndlingskok og forkæler os med lækre retter med fokus på sunde og velsmagende salater, grønsagsretter og lidt kød af god kvalitet. Køkkenet er stedet, hvor vi mødes, får en pause med en god kop kaffe, og holder uformelle møder med kollegaer og samarbejdspartnere. Vi har en stærk social kultur med et årshjul, der viser de sociale aktiviteter i løbet af året. Ethvert arrangement er altid gennemført til fingerspidserne, hvad enten det er sommerfest, julefrokost, byggepladsbesøg, faglig udvikling eller sportsaktiviteter. Det bringer os sammen som mennesker, og fællesskab er et bærende element hos os. Derudover lægger vi vægt på kompetenceudvikling og efteruddannelse, da ny viden er inspirerende og skaber arbejdsglæde, indsigt og udsyn.