NewTalents arbejder for at gøre adgangen til studerende ved de højere læreanstalter lettere og mere selektiv for alle virksomheder, som ønsker at tilknytte studerende i deltidsjob – fx i trainee- og praktikstillinger. Og vi arbejder for at studerende kan finde det rette studiejob, idet vi tror på at det rette match kan være med til at lette overgangen fra studierne til en karriere i erhvervslivet

Det er vores mission at NewTalents bygge bro mellem uddannelse og erhvervsliv og bidrage til at forberede landets studerende til en karriere i erhvervslivet. Samt ikke mindst at lette virksomhedernes adgang til en stærk base bestående af ambitiøse og dygtige unge mennesker, som studerer ved landets universiteter og business schools.

NewTalents CV-base består langt overvejende af studerende, som har afsluttet – eller nærmer sig afslutningen af deres bachelor og snart skal påbegynde kandidatdelen. Mange er i gang med en kommerciel uddannelse – enten ved en af landets business schools eller universiteter – men mange medlemmer i basen læser også kommunikation, dansk, matematik, datalogi, jura etc.

Virksomheder, som søger studerende til studierelevante praktikpladser/trainee-stillinger mv henvender sig til Nordic Recruiting. På baggrund af virksomhedens ønsker til kandidaten kontakter vi de kandidater i NewTalents, som matcher den ønskede personprofil vedr. eventuel kontakt/samtale med virksomheden.

Med andre ord: NewTalents er hot-spottet og platformen, hvor studerende kan kombinere teori med udfordringer i det ”virkelige liv” og virksomheder kan skabe kontakt til helt nye og stærke faglige ressourcer.

! GDPR: NewTalents er naturligvis GDPR-certificeret og du kan løbende opdatere dine oplysninger i basen, samt slette, hvis du ikke længere ønsker at stå til rådighed for et studiejob.

De personer, som ikke havde et studiejob under kandidaten, er dem, der er arbejdsløse i dag.....

Berlingske Tidende, Samfund (17. januar 2018)

”Vi har haft stor glæde af at ansætte studerende i vores marketingafdeling – og med NewTalents har vi fået super let og hurtig adgang til rigtigt mange fantastiske kræfter. De sender os typisk 2-3 egnede kandidater og så nøjes vi med at afholde samtalerne og vi skal ikke ud at prikke diverse netværk.

KundeAnders (CMO)