Vi er årligt involveret i mere end 60 rekrutteringer til dansk erhvervsliv og har derfor et ret nøjagtigt billede af hvilke krav der stilles. I samarbejde med tilknyttede outplacementkonsulenter tilbyder vi en skræddersyet, stærk faglig og professionel gennemgang af din profil, en second opinion på dit næste karrieretrin. Eller blot input til, hvordan du optimerer og målretter dit CV?

Maagaard & Partnere og netværket Nordic Recruiting består alle af seniorpartnere med mange års erfaring i reklame, medie og marketingbranchen – både som ledere, men også inden for rekruttering – vi har fingeren på pulsen og vi ved hvad der kræves af personlige og faglige færdigheder for, at kunne komme i betragtning til en ny interessant stilling og ikke ender i bunken for afslag. Vi har desuden en tæt samarbejde med professionelle konsulenter med mange års erfaring i outplacement/replacement fra førende konsulenthuse.

Vi har desuden tilknyttet eksperter, som kan assistere med:

Personlig branding
På LinkedIn, i dit CV eller på video – du skal gøre et stærkt indtryk med det samme. Vi giver dig en personlig strategi, der får dig tættere på drømmejobbet, hurtigere.

Coaching
Hvilket jobmål skal du sigte efter? Hvad er dine muligheder?

CV-eksperter
Vi har redskaberne, der kan overføre din værdi og dine resultater til skarpe tekster. Med professionelt layout du nemt kan anvende i din jobsøgning.

Videografer
En god video-præsentation kan gøre dig til en magnet for interesse. Med dygtige videografer og vores kommunikationsekspert på dit hold, får du en video, du vil dele med stolthed.

Professionelt foto
Vær professionel men med personlighed, hvis du vil huskes. Et professionelt, vellignende foto på til din LinkedIn-profil eller dit CV giver et godt indtryk fra start.

Kontakt os og hør om mulighederne.