Har du brug for en professionel gennemgang af din profil, en second opinion på dit næste karrieretrin eller blot input til, hvordan du optimerer og målretter dit CV? Vi gennemfører årligt et større antal outplacement-forløb for både private og for virksomheder – hvad enten det skyldes et ønske/overvejelser om nye udfordringer eller i forbindelse med afskedigelser etc.

Vi er 4 senior partnere, som alle har mange års erfaring i reklame, medie og marketingbranchen – både som ledere, men også inden for rekruttering – vi har fingeren på pulsen og ved hvad der kræves af personlige og faglige færdigheder for, at kunne komme i betragtning til en ny interessant stilling og ikke ender i bunken for afslag. Denne viden indgår naturligvis i vore outplacementforløb.

Vi gennemfører løbende outplacement på flere niveauer af personer inden for marketing, media og reklame. Vores outplacement forløb er velgennemtestet over de seneste 5 år – og for at imødekomme den enkeltes konkrete og individuelle forhold skræddersyr vi altid, så den passer til den enkeltes baggrund, nuværende situation og fremtidsplaner.

Vores forløb vil typisk tage udgangspunkt i dit CV, dine erfaringer, kompetencer, din personlige og adfærdsmæssige profil, herunder persontest.

Kontakt os og hør om mulighederne.