Overvejer du en strategisk alliance, opkøb eller samarbejdsaftale med en anden virksomhed, er du velkommen til at kontakte os om mulighederne. Vi har rådgivet flere kommunikationsvirksomheder, om hvilke veje man kan gå og efterfølgende faciliteret processen med at afdække og screene markedet samt skabe dialog mellem potentielle samarbejdspartnere med stor succes. Vi har senest medvirket til et strategisk samarbejde mellem en dansk og tysk kommunikationsvirksomhed.

 

Mergers & Acquisitions
Vi har stor viden om branchen og kender alle aktørerne inden for reklame, medier og marketing. Det betyder, at vi hurtigt kan få et overblik over de relevante og potentielle samarbejdspartnere, der er i markedet.

Vores forløb tager udgangspunkt i vores partnermodel, der indeholder en handlingsplan, procedure og partnerskabsaftale. Vi rådgiver også vores kunder omkring bl.a. prisfastsætning og samarbejdsbetingelser.

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvis du går med tanker om at blive større eller stærkere via en partner, fusion, salg eller køb.