Vi søger en CMO til en vækstorienteret grøn rejse i veletableret virksomhed inden for tele/tech. Vores klient, som er ledende inden for sit felt, ønsker at etablere en stærkere position inden for den bæredygtige og cirkulære økonomi over for både BtB- og BtC-markedet. 

Har du lyst til at sætte dit præg på en virksomhed i rivende udvikling og bidrage til at skabe et spændende og tiltrækkende kundeunivers? Og har du lyst til at være en del af et super dynamisk og ambitiøst miljø? Så kan du meget vel være den CMO, som vi står og mangler.

Den rette CMO-profil tror vi vil være en erfaren og energisk person, der brænder for at opbygge og lede et high-performance marketing team. Rollen fokuserer i høj grad på branding, kommunikation og performance marketing og kræver derfor erfaring med disse elementer. 


Stillingen

Du vil få en stor grad af frihed og stor direkte betydning for virksomhedens udvikling. Det overordnede ansvar for at administrere og tilpasse marketingstrategien, så den stemmer overens med virksomhedens strategi og mål, ligger hos dig.

Herudover får du ansvaret for at udvikle virksomhedens brand og skabe et nyt og spændende kundeunivers – både for BtB og BtC-segmentet.

Du vil blive en del af ledergruppen og og referere til virksomhedens CEOOg du får selvfølgelig ansvaret for at sammensætte det helt rigtige team og stå for den daglige udvikling og ledelse.

Det er ikke et krav at være ekspert i virksomhedens produkter og branche, men du skal have lyst til forbrugerelektronik, bæredygtighed og cirkulær økonomi

Det er afgørende for succes i rollen, at du er kommerciel med et digitalt mindset, samt at du har stor gennemslagskraft og brænder for at udvikle noget nyt, samt vil være med til at skabe høj vækst.


Om virksomheden

Virksomheden befinder sig inden for forbrugerelektroniksektoren – og for ikke så længe siden fusionerede man med en anden virksomhed inden for samme sektor. Virksomhedens vision er at gøre Verden grønneres gennem effektiv udnyttelse af ressourcer, og man ønsker at være et stærkt alternativ til de traditionelle elektronikforhandlere og producenter der har begrænset fokus på bæredygtighed.

Det skal være muligt for alle at eje elektronik der matcher deres budget og opfylder deres ønsker og krav til underholdning, uddannelse, læring og kommunikation. Virksomheden er i dag den største uafhængige reparatør af forbrugerelektronik i Danmark.

Virksomheden består i øjeblikket af 16 butikker samt webshops i Danmark og Sverige og beskæftiger omkring 170 motiverede klimabevidste medarbejdere.

 

Start/Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt – vi ansætter, når rette kandidat er fundet.


Kontakt/Ansøg:
Vi ser frem til at høre fra dig vedr. denne spændende stilling – send CV til

Jan Maagaard (jm@maagaardogpartnere.dk / +45 2712 0782)