Stærk Key Account Manager til verdens førende mediehus inden for TV og streaming. Selskabet står bag nogle af de stærkeste og mest kendte brands i verden. Den danske del af mediehuset er placeret centralt i København.

Brænder du for salg, og har du lyst til at præge dagsordenen inden for tv og streaming? Kan du finde på kreative løsninger og vil du være en del af et stærkt salgsteam i et globalt, nordisk og lokalt mediehus med nogle af verdens stærkeste TV-kanaler og medier inden for film og streaming? Er du vant til at skabe gode salgsresultater? Så er denne stilling sandsynligvis det helt rette for dig.

 

Opgaven

Du vil som en del af salgsteamet pleje og udvikle din egen kundeportefølje, som består af primært direkte kunder, men også kunder gennem mediebureau. Du er således ansvarlig for at udvide kundeporteføljen kontinuerligt med henblik på at indfri salgsmålene.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Opsøgende salg til fortrinsvis nye kunder. Det kræver, at du er i stand til at omsætte kundens marketingudfordringer til relevante løsninger
 • Afholdelse af velforberedte kundemøder, udarbejdelse af tilbudsskrivning og forhandling
 • Aktivere kundens mediebudget ved udnyttelse af flere af platforme inden for tv-reklamer, sponsorater og ikke mindst de mange digitale platforme
 • Deltage i relationsopbyggende aktiviteter, såsom kundearrangementer, netværksaktiviteter hos kunder, reklamebureauer, konferencer mm.
 • Arbejde for, og stræbe efter, at mediebureauer/ kunder opfatter mediehuset som en vigtig mediepartner i et omskifteligt marked

Om dig

Du har en udpræget salgsmæssig baggrund og trives med salg og kundeudvikling. Du trives med salg og salgsmålsætninger. Vores kunde befinder sig i et stærkt konkurrencepræget og dynamisk marked – det stiller krav til at man trives med at have travlt uden at man mister fokus og overblik. Du er også en udpræget teamspiller – og du har let ved at bygge relationer.

Jobbet rummer en masse spændende udfordringer med nogle af landets største muligheder for at arbejde med mange platforme – og at skabe nogle unikke salgsresultater. Rollen giver desuden store muligheder for at udvikle sig såvel fagligt som personligt.

Du kan sikkert nikke genkendende til følgende egenskaber:

 • En positiv og social person med godt humør og du er god til at opbygge loyale relationer
 • Handlingsorienteret og trives med salgsmålsætninger
 • Du har et stort overblik og trives med at have mange bolde i luften, og kan samtidig arbejde struktureret
 • Har et højt energiniveau, handlingsorienteret og proaktiv – og du har en åbenlys vindermentalitet, hvor du er vedholdende i at nå dine mål
 • Trives i et dynamisk miljø og med at tilbringe arbejdsdagen ude til møder hos kunderne
 • Teamspiller, men du kan også arbejde selvstændigt

Start/Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt – vi ansætter, når rette kandidat er fundet.

Kontakt/Ansøg:

Vi håber du har lyst at høre mere om denne unikke stilling – skriv eller ring til: Jan Maagaard (jm@maagaardogpartnere.dk / +45 2712 0782).

Kunden

Verdens største medievirksomhed inden for TV og streaming. Man er tilstede i de fleste lande og man ejer nogle af de kendteste og mest velprofilerede medier i verden inden for en lang række genrer, bl.a. sport, underholdening og nyheder lige som man også producerer film mv.