Maagaard & Partnere beskæftiger sig udelukkende med search og rekruttering inden for reklame-, media- og marketingdisciplinerne – det stiller krav til, at vi gør det bedste hver gang.

Kravene til rekruttering inden for reklame og marketing er større end nogensinde. Det er “peoples business” – de rigtige mennesker er forskellen på succes og fiasko. Det er derfor vi kalder det “mennesker og kvalifikationer” – i nævnte rækkefølge! Og det handler ofte om de berømte små marginaler!

Vi kender branchen – og vi har et omfattende netværk og partnerskaber, så vi altid finder den helt rigtige kandidat hver gang. Ring til os – så hjælper vi dig med at finde den rette profil.

Sikkerhed

  • Sikkerhed for det rigtige match – vi leverer de bedste profiler og reducerer risikoen for kostbare fejlansættelser.
  • Vi gennemfører personlighedstest på flere niveauer – dels DiSC / AdaptGRT og dels Hogan i samarbejde med Change Partner/Christine Waldmann.

Adgang

  • Vi har omfattende databaser og tracking på de bedste reklame- og marketingkandidater
  • Vi dækker både specialist- og ledelsesfunktioner
  • Vi har et stort og opdateret netværk på bureau, media og marketingemner

Tid

  • Hurtig og effektiv rekrutteringsproces giver dig hurtig adgang til de bedste kandidater
  • Du sparer tid og interne ressourcer – brug i stedet tiden på at møde egnede kandidater
  • Vi står for alt det praktiske, koordinering, afslag og tilbagemeldinger – og evt. kontraktforslag

Vores rekruttering tager altid udgangspunkt i mennesker og kvalifikationer – det tror vi er forudsætningen for det bedste match – og dermed for vores kunders fremgang og konkurrenceevne.

Maagaard & Partnere har specialiseret sig i search og rekruttering af chefer, mellemledere og specialister inden for reklame, medier og marketing.

Vi bygger vores rekruttering på et omfattende netværk samt et stort kendskab til alle centrale discipliner inden for bureau- og marketingområdet. Det betyder at du får hurtig adgang til de allerbedste kandidater.

For os er nøgleordene:

Sikkerhed. Sikkerhed for det rigtige match – vi leverer de bedste profiler og reducerer risikoen for kostbare fejlansættelser. Vi gennemfører personlighedstest på to niveauer – dels DiSC og dels Hogan i samarbejde med Change Partner/Christine Waldmann.

Hurtighed. Med vores emnedatabase og omfattende netværk bliver du hurtigst muligt præsenteret for relevante kandidater.

Tid. Vi sparer din organisation for at bruge kostbar intern tid på rekrutteringen – vi har systemerne, erfaringen og netværket.

Enhver rekruttering følges altid op med en evaluering – vi ønsker et langvarigt samarbejde – og det forpligter!