Vi søger SEO-Specialist med flair for udarbejdelse af indhold til digital afdeling i rivende udvikling

Har du lyst til at blive en del af et kompetent full-service mediebureau og arbejde med online markedsføring? Du vil blive en del af et professionelt hold, der arbejder med både online og traditionel markedsføring.


Arbejdsopgaver

Du vil arbejde sammen med vores Head of Search og være en stor del af vores digitale afdeling, hvor du vil have mulighed for at sætte dit præg på virksomheden.
Din hverdag vil bestå af mange forskellige opgaver, dog vil dit fokusområde være at optimere vores kunders hjemmesider, udarbejde indhold samt udføre søgeordsanalyser.
Samtidig vil du have direkte dialog med vores rådgivere og client managers, som er ansvarlig for vores kunder.
 
Vi forventer du er

  • Interesseret i digital markedsføring.
  • Erfaring med SEO
  • God til både mundtlig og skriftlig dansk.
  • Erfaren IT bruger.
  • Nysgerrig af natur og struktureret til fingerspidserne

Du kan forvente
Et spændende og udfordrende arbejde og nye opgaver så du hele tiden kan udvikle dig fagligt.
Du bliver mødt af kolleger med godt humør og stor lyst til at løfte i flok. Vi er en flad organisation, hvor ledelsesstilen beror på frihed under ansvar.

Om vores kunde
Vi er et veletableret og dynamisk full-service mediebureau i hjertet af København. Med et solidt markedskendskab og en god faglig forståelse rådgiver vi, og varetager nordiske virksomheders medieplanlægning og medieindkøb. Vi arbejder i øjenhøjde med vores kunder og skræddersyer kommunikationsløsninger til deres individuelle behov.
Vores mange år på markedet giver os et bredt kendskab til de forskellige medietyper og et godt overblik, når det rette mediemix skal tilrettelægges. Vi tror på, at en god kampagne både er baseret på kompetent rådgivning såvel som professionelt indkøb, uanset opgavens størrelse og behov.

Start/Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt – vi ansætter, når rette kandidat er fundet.

Kontakt/Ansøg:
Vi ser frem til at høre fra dig – ansøg stillingen her

Jan Maagaard (jm@maagaardogpartnere.dk / +45 2712 0782)

 

Nordic Recruiting Partner
Maagaard & Partnere er medlem af Nordic Recruiting – et stærkt fagligt forpligtende samarbejde mellem selvstændige rekrutteringsvirksomheder inden for marcom/tech/medier/salg, som ledes af seniorpartnere, der alle selv har en baggrund i de fagområder og brancher, der rekrutteres til. Kombinationen af stor faglig indsigt, gennemtestede rekrutteringsprocesser og et kæmpe netværk er afgørende for en succesfuld rekruttering.
Vi løser rekrutteringsopgaver på både executive- og specialistniveau – og vores kunder er marketingafdelinger, reklame-/ mediabureauer og mediehuse.

Svar