no image added yet.

Stærk marketingstrateg

Drømmer du om at arbejde i krydsfeltet mellem brandstrategi, marketing, kommunikation og kundeoplevelser hos et af Danmarks bedste bureauer og største kommunikationsbureauer måske noget for dig?

Du er arkitekten, der kobler mening og mekanik, når du udvikler marketing flows, prioriterer indsatsområder og udvikler marketingsystemer, der flytter kunder med fokus på kundeoplevelser og konvertering eller orkestrerer kampagneindsatser på tværs af kanaler, øjeblikke i kunderejsen og indhold.

Du ved, at brands defineres af de samtaler, som andre har om dem. Du ved, at moderne marketing går på tværs af hele kunderejsen og leverer værdi for kunden i de afgørende øjeblikke og kontaktpunkter.

Vi leder efter skarp strategisk rådgiver, der kan gøre vores team af brandstrateger og marketingspecialister endnu bedre. Vi arbejder med udvikling af brandidentiteter, strategier, kundeoplevelser, kampagner og servicedesign, der virker i en digital og forbundet verden.

Din profil:

  • tilfører værdi til de teams, hvor du indgår, fordi du kan koble indhold og taktik og være arkitekten, der stiller skarpt på udfordringer de rigtige steder i kunderejsen eller flowet i en marketing-indsats
  • du evner at se udfordringer i en større sammenhæng og se løsninger
  • har 4-7 års erfaring fra bureau og god forretningsforståelse
  • er god til kunder og gerne tager ansvar for både kunder og projekter
  • tænker åbent og nyt og er en tillidsfuld og god kollega

Dine ansvarsområder kommer til at dække kundekontakt og -ansvar, marketing-strategisk rådgivning og deltagelse i udvikling af strategier og kreative koncepter. Du kommer måske fra en stilling i krydsfeltet mellem strategic planner/consultant eller som indholdsstærk account manager.

Du vælger os, hvis du:

  • ønsker et job, hvor nysgerrighed og interesse for, hvad der rører sig omkring dig, fylder meget
  • gerne vil samarbejde med over 100 knalddygtige specialister, der tænker på tværs af SoMe, digitale kundeoplevelser, kreative koncepter, design, analye & indsigt, PR og PA
  • trives i et uformelt, men fokuseret miljø, hvor der er masser at rive i, og vi prioriterer at have det godt

 

Ansøgning / Ansøgningsfrist
Hurtigst som muligt