Har du brug for en professionel gennemgang af din profil og en second opinion på dit næste karrieretrin. Vi gennemfører årligt et større antal outplacement-forløb for både private og for virksomheder – hvad enten det skyldes et ønske/overvejelser om nye udfordringer eller i forbindelse med afskedigelser etc.

Vi er 4 senior partnere, som alle har mange års erfaring i reklame, medie og marketingbranchen – både som ledere, men også inden for rekruttering – vi har fingeren på pulsen og ved hvad der kræves af personlige og faglige færdigheder for at kunne komme i betragtning til en ny interessant stilling. Denne viden indgår naturligvis i vore outplacementforløb.

Vi gennemfører løbende outplacement på flere niveauer af personer inden for marketing, media og reklame. Vores outplacement forløb er velgennemtestet over de seneste 4 år og for at imødekomme den enkeltes konkrete og individuelle forhold skræddersyr vi altid, så den passer til den enkeltes baggrund, nuværende situation og fremtidsplaner.

Vores forløb vil typisk tage udgangspunkt i dit CV, erfaringer, kompetencer, personlige og adfærdsmæssige profil, herunder persontest.

Kontakt os og hør om mulighederne.